CO. VAN DE HET METAALtechnologie VAN ZHEJIANG SHUANGLIN JIATE, LTD.

Hoog - de Schijf van het kwaliteitsaluminium/Aluminiumstrook/de Leverancier van de Aluminiumrol Enz.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

ZHEJIANG SHUANGLIN JIATE METAL TECHNOLOGY CO., LTD.

Van goede kwaliteit aluminiumcirkel voor verkoop
Van goede kwaliteit aluminiumcirkel voor verkoop
U bent één van beste leverancier I met. van aluminiumbladen. Geen kwestie van hoogte - kwaliteitsproducten, snelle levering of de goede dienst. Ik ben zo blij samen te werken

—— Silience

Ik word zo indruk gemaakt op door uw producten die allemaal in verpakking goed en in een hoogte - kwaliteit zijn. Wens uw bloeiende zaken.

—— Erick

Op tijd is de levering, goede kwaliteitscontrole, u de werkelijk goede leverancier ik zocht. Ik wil tot reusachtige groter opdracht geven. U spoedig contacteren.

—— Gary Strauss

Ik ben online Chatten Nu

ZHEJIANG SHUANGLIN JIATE METAL TECHNOLOGY CO., LTD.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
ZHEJIANG SHUANGLIN JIATE METAL TECHNOLOGY CO., LTD. ZHEJIANG SHUANGLIN JIATE METAL TECHNOLOGY CO., LTD. ZHEJIANG SHUANGLIN JIATE METAL TECHNOLOGY CO., LTD. ZHEJIANG SHUANGLIN JIATE METAL TECHNOLOGY CO., LTD. ZHEJIANG SHUANGLIN JIATE METAL TECHNOLOGY CO., LTD. ZHEJIANG SHUANGLIN JIATE METAL TECHNOLOGY CO., LTD. ZHEJIANG SHUANGLIN JIATE METAL TECHNOLOGY CO., LTD. ZHEJIANG SHUANGLIN JIATE METAL TECHNOLOGY CO., LTD. ZHEJIANG SHUANGLIN JIATE METAL TECHNOLOGY CO., LTD. ZHEJIANG SHUANGLIN JIATE METAL TECHNOLOGY CO., LTD.
Rolling Machine Workship Onthard machine verpakking Rolling Machne Rolling Machine laden De machine van het spanningsniveau De uitvoerdepartement Tentoonstelling van Iran

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : Jinding
Aantal werknemers : 200~250
Jaarlijkse omzet : 160000000-165000000
Opgericht Jaar : 1997
Export pct : 90% - 100%

Co. van de het Metaaltechnologie van Zhejiangshuanglin Jiate, Ltd is de tak van Jinding-de Groep van de Aluminiumindustrie, die aluminiumonderzoek en ontwikkeling, ontwerp, vervaardiging en de uitvoer handel omvat, was contributived door de Internationale Groep van Hongkong Jinding.

 

De de Industriegroep werd van het Jindingsaluminium opgezet in september 1997, vestigend tak als Qinghai-industrie van het het Westenaluminium Co ltd, het Aluminiumfolie Co Ltd, de het Aluminiumindustrie Co Ltd, Elektrisch de Technologieco. van Ningbo Ruying, Ltd van Henan Zhongji van Hangzhou Jinding.

 

Wij hebben workshops zoals het gegoten, hete rollen, het koude rollen en folie voortzetten voor modern hoog seience en technologie standaardverzoek rollen, en de ingevoerde vorm Duitsland die van inspectiemachines. Wij bezitten één het hete rollen productielijn met breedte 2500mm, koude twee rollingmill met breedte 1800mm, folie ruwe walserij met breedte 1650mm, beëindigt de folie walserij met 1600mm, 8 X 20 ontharde T, spanning genivelleerde machine, snijmachine en schoon materiaal. Onze hoofdproducten omvatten aluminiumblad, rol, strook, folie en verwant met een laag bedekkend proces, aluminiumprofiel voor de industrie, aluminiumstrook voor kabel en samengestelde pijp, vinvoorraad, decotate folie, aluminiumcirkel voor het pan maken. Wij hebben twee walserijen op grote schaal met breedte 2500mm en verwante machines, keuren wij internationl geavanceerde het aluminiumproducten goed van de techniekopbrengst, die onze kwaliteit kunnen verzekeren.

 

Aangezien het bedrijf werd opgericht, hebben wij het principe van „uitstekende kwaliteit en oprechte servce“, weay van „geheel qualit beheer“ en het doel van „het perfectioneren van gehouden, die market ontwikkelen. Wij hadden een sterk professioneel team aan het begin van vestigen, opbouwden een volledig systeem voor kwaliteitscontrole en overgingen ISO9001-kwaliteitscertificering in 2000 Tegelijkertijd, hebben wij zeer sterke zakelijke relaties op lange termijn met vele verschillende buitenlandse cliënten vestigen.

 

Het dragen eerst producerend - het aluminiumproducten van de klassenkwaliteit als onze taak, die goed geloof hebben als ons geloof, die de hoog rendementdienst aanbieden als onze norm, zullen wij Jinding altijd bij het onderhouden voor cliënten wereldwijd houden

Contactgegevens
ZHEJIANG SHUANGLIN JIATE METAL TECHNOLOGY CO., LTD.

Contactpersoon: Ms. Linda Zhang

Tel.: 86-571-8537-8773

Fax: 86-571-8537-2361

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)